Adaso'dan, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Adaso'dan, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti

Adaso\'dan, Adana Esob\'a Taziye ve Tebrik Ziyareti

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede bulundu, Birlik Başkanlığı’na getirilen Nihat Sözütek ve yönetim kurulu üyelerine de başları dileğinde bulundular.

18.08.2015 12:41

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede bulundu, Birlik Başkanlığı'na getirilen Nihat Sözütek ve yönetim kurulu üyelerine de başları dileğinde bulundular.

Beraberinde, Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Güldiker, Faruk Aytek, Süleyman Baş, Salih Sütçü, Ahmet Özkök, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı ve Genel Sekreter Bora Kocaman ile birlikte Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'na gelerek Başkan Nihat Sözütek'i makamında ziyaret edip, "Öncelikle başınız sağ olsun. Kazım Barışık bizim için çok değerli bir insandı. Ziyaretlerimizde bize, (Biz fidanlığız, sizler içimizden yetiştiniz) derdi. Ölüm haberiyle şok olduk. Çok üzüldük. Ama elden gelen bir şey yok. Mekanı cennet olsun. Sizi ve yeni yönetiminizi de kutluyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun, başarılar diliyoruz" dedi.

Birlik Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş'ın da bulunduğu ziyarette, Birlik Başkanı Sözütek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, merhum Başkan Kazım Barışık'ın Adana'da yeri doldurulamaz bir yönetici olduğunu, kendilerinin de O'nun yolunda, Ahi Evran felsefesiyle hizmet ederek esnaf ve sanatkarlara, Adana'ya yarar getirecek çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Sözütek ve Kıvanç, Adana'nın geleceği açısından kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerken, "Hepimiz bu topraklarda doğduk, büyüdük, yetiştik, iş sahibi olduk, doyduk. Adana çocuğuyuz. Bugün sorunlar yumağı haline gelen Adana'yı düzlüğe çıkarmak için birlikte çalışacağız. Odalarımız her zaman istişare içerisinde olacak. Adana için el ele vereceğiz" dediler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adaso'dan, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement