DEPREM BÖLGESİNDE KEBAPÇI DAYANIŞMASI - Son Dakika
Yerel

DEPREM BÖLGESİNDE KEBAPÇI DAYANIŞMASI

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da Kumlu ilçesinde kebapçı Bekir Ural'ın evi ve dükkanı enkaza döndü.

25.02.2023 11:04  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da Kumlu ilçesinde kebapçı Bekir Ural'ın evi ve dükkanı enkaza döndü. Ural, Adanalı kebapçı Yaşar Aydın'a sosyal medyadan ulaştı. Aydın, çaresiz kalan Ural'ın kiraladığı dükkanı işler hale getirdi.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde Kumlu ilçesindeki Bekir Ural'a ait kebapçı dükkanı yerle bir oldu. Ural'ın evi de enkaza döndü. Ural, Adana'da kaburga etinden yaptığı kebapla meşhur kebapçı Yaşar Aydın'a sosyal medya hesabından ulaştı. Aydın, meslektaşının yardım çağrısına kayıtsız kalmadı. Aydın, Adana'dan Hatay'a giderek Ural'ın yeni kiraladığı dükkanı donattı. Masa ve sandalye takımından dolaba, çatal bıçaktan mangal tezgahına kadar birçok malzemeyi TIR'la Hatay'a götüren Yaşar Aydın, dükkanın içini de boyattı. Yeni dükkanına kavuşan Bekir Ural ise meslektaşı Yaşar Aydın'a teşekkür etti. Aydın, Ben meslektaşımın çağrısına kayıtsız kalamadım. Bu yardımlarımız inşallah bir örnek teşkil eder. Herkes birbirine böyle yardım ederse bu depremin izlerini en kısa sürede sileriz dedi.

DEPREM BÖLGESİNDE KEBAPÇI DAYANIŞMASI
Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel DEPREM BÖLGESİNDE KEBAPÇI DAYANIŞMASI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement