Adana Valisi Çoş, Başkan Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Çoş, Başkan Öztürk'ü Ziyaret Etti

Adana Valisi Çoş, Başkan Öztürk\'ü Ziyaret Etti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret ettiği bildirildi.

29.04.2014 17:07

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ü ziyaret ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Vali Çoş, Belediye Başkanı seçilen Öztürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Çoş, burada yaptığı açıklamada, vatandaşa en iyi hizmetin ulaşması için birlikte çalışacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Seçilmesine müteakip, nezaket göstererek Valiliğimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Musa Öztürk'e hem iadeyi ziyarette bulunduk, hem de Kozan'a güzel hizmetlerde bulunması konusundaki başarı dileklerimizi iletmek için Kozan'a geldik. Valilik olarak bütün kurumlarımız ile yapacağı hizmetlerde, yerel yönetim-merkezi yönetim anlayışı ile destek olacağımızı, vatandaşa en iyi hizmetin ulaşması için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca şahsında belediye meclisine yeni seçilen 31 meclis üyesi arkadaşımızı da tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte dayanışma içinde örnek bir çalışma performansı göstererek hiçbir ayrım yapmadan en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum. Sayın başkanın geçmişteki birikimi ve devlet tecrübeleri itibarı ile her bakımdan üslendiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğini düşünüyorum."

Başkan Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın valimizin göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışıyorum. Mülki idare ve yerel yönetim el ele verip, memlekete doğru olan, haklı olan, güzel olan neyse yapılması için çalışacağız"  ifadelerini kullandı.

Vali Coş, belediyeden ayrılmadan önce anı defterini de imzaladı.

Kaymakam Avni Oral'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Öztürk, Vali Coş'a  yöreye özgü kilim hediye etti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Çoş, Başkan Öztürk'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement