50. Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

50. Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

50. Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri

50. Kütüphaneler Haftası kapsamında 7 Aralık Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kilis A-3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

02.04.2014 09:44

50. Kütüphaneler Haftası kapsamında 7 Aralık Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kilis A-3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Mahkumlara okumanın önemi hakkında bilgi verildiğini belirten Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mücahit Karacif, "Bu etkinlikle Kilis A-3 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hüküm giymiş yaklaşık 120 mahkuma kitap, Üniversite Haber Dergisi, kalem ve defterden oluşan birer hediye poşeti verildi" dedi.

Karacif, 50. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında bugün günü saat 14: 00'da Rektörlük Konferans Salonu'nda Kültür Tarihçisi Dursun Gürlek tarafından 'Kitap Medeniyetinden Tablolar - Ali Emiri -Muallim Rıfat Bilge' konulu konferansın verileceğini ve yarın saat 12: 30'da Üniversite Merkez Kampusu'nda yer alan Kilis Evi bahçesinde kitap okuma etkinliğinin yapılacağını, bu etkinliklere üniversite personeli, öğrencileri ve Kilis halkının davetli olduğunu da bildirdi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 50. Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement