5 Ayda Kur'an-I Kerim Okumayı Öğrendiler - Son Dakika
Yerel

5 Ayda Kur'an-I Kerim Okumayı Öğrendiler

5 Ayda Kur\'an-I Kerim Okumayı Öğrendiler

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi’nde yaklaşık olarak 5 aydır devam eden bayanlara yönelik Kur’an Kursu taç giydirme töreni ve dualarla sona erdi.

05.06.2014 17:19

İlim Yayma Cemiyeti Manisa Şubesi'nde yaklaşık olarak 5 aydır devam eden bayanlara yönelik Kur'an Kursu taç giydirme töreni ve dualarla sona erdi. Taç giydirme sırasında kursiyerlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

22 bayanın katıldığı kursun hocası Bilge Güçtekin, "Kursa yaklaşık olarak beş aydır devam ediyoruz, öğrencilerimiz çok istekliydiler ve hepsi de çok şükür Kur'an okumayı öğrendi. Çok güzel zamanlar geçirdik ben şahsım ve kursiyerlerimiz adına bize bu imkanı sağlayan Müftülerimize ve İlim Yayma Cemiyeti yöneticilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Recep Özgüvenç de yaptığı açıklamada, "Yeni yönetim olarak üçüncü yılımızdayız ve hamdolsun çok yararlı faaliyetler yapıyoruz. Toplumun her kesimine hitap edecek herkesi kucaklayacak etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Hanımlara yönelik daha önce bir Ebru kursumuz vardı başarıyla tamamlandı. Bugün de Kur'an Kursumuz nihayete eriyor. Bu kursun açılmasında büyük katkı sağlayan İl Müftümüz Sinan Cihan'a ve Yunusemre İlçe müftümüz Şakir Kırgız'a teşekkür ediyorum. Şimdi daha büyük bir faaliyete geçiyoruz. Ortaokul ve ilkokul öğrencilerine yönelik "Yaz Okulu" etkinliğimize talepler daha duyuru yapılmadan gelmeye başladı. Bu etkinliğimizde daha yararlı olmak adına yapacağımız protokol anlaşmalarıyla müftülüklerimizi, belediyelerimizi, ilçe milli eğitim müdürlüklerimizi ve il spor müdürlüğümüzü de dahil etmek istiyoruz. Böylelikle çok daha fazla sayıda öğrenciye ulaşıp daha eğitici, öğretici ve çocuklarımızı zihinsel, ruhsal ve bedensel yönden daha geliştirici faaliyetlere imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 5 Ayda Kur'an-I Kerim Okumayı Öğrendiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement