29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası - Son Dakika
Yerel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası

29 Ekim Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 100. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu, Tekirdağ Satranç İl Temsilciliği, Saray İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Saray Belediyesi'nin iş birliğinde 21-22 Ekim günlerinde Saray Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Yüzyılın en güzel hamlesidir Cumhuriyet' sloganıyla ödüllü satranç turnuvası düzenlendi. 2 gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvaya ilgi yoğun oldu. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

23.10.2023 09:55  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet'in Kuruluşu'nun 100. yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu, Tekirdağ Satranç İl Temsilciliği, Saray İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Saray Belediyesi'nin iş birliğinde 21-22 Ekim günlerinde Saray Atatürk Kültür Merkezi'nde '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası' düzenledi. 2 gün boyunca turnuvada kıyasıya yarışan ve dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100.yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu, Tekirdağ Satranç İl Temsilciliği, Saray İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Saray Belediyesi'nin iş birliğinde 21-22 Ekim günlerinde Saray Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Yüzyılın en güzel hamlesidir Cumhuriyet' sloganıyla ödüllü satranç turnuvası düzenledi. 2 gün boyunca kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvaya ilgi yoğun oldu. Sporcuların satranç tahtasında yeteneklerini konuşturduğu turnuvada dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Turnuvada 8 yaş ve altı kategoride dereceye girenlere Türkiye Satranç Federasyonu Başhekimi Selçuk Ertaş, 10 yaş ve altı kategoride dereceye girenlere Saray Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Uzmanı Mehmet Arslan ve açık kategoride dereceye girenlere Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören tarafından ödülleri takdim edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement