25 Mayıs Havzalılar Derneği'nden Havza'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

25 Mayıs Havzalılar Derneği'nden Havza'ya Ziyaret

25 Mayıs Havzalılar Derneği\'nden Havza\'ya Ziyaret

Atakum ilçesinde faaliyet gösteren 25 Mayıs Havzalılar Derneği'nin yöneticileri Samsun’un Havza İlçesinde bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

08.01.2014 17:40

Atakum ilçesinde faaliyet gösteren 25 Mayıs Havzalılar Derneği'nin yöneticileri Samsun'un Havza İlçesinde bazı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

25 Mayıs Havzalılar Derneği Başkanı Osman Teber ve beraberindekiler önce Kaymakam Yunus Kalaycı ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Ziyarette Teber, Kaymakam Kalaycı'ya dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, "Hemşehrilerimizin ortak akılları ve istişaresi ile daha güzel işler yapmayı, üretici, yapıcı ve birleştirici olmayı amaçlıyoruz. 25 Mayıs Havzalılar Derneği olarak Samsun ve Atakum'da yaşayan Havzalıların birlikteliklerini ve dayanışma içinde olmalarını sağlamak, kültürel faaliyetlerde bulunmak ve ilçenin tanıtımı için bir şeyler yapmak için yeniden oluşan yönetimimiz ile birlikte ilçemizde hem tanışma hem de fikir alışverişinde bulunmak üzere ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kaymakam Kalaycı ise hemşehri derneklerinin ve sivil toplum örgütlerinin ilçenin tanıtımında önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, şunları dile getirdi:

"Bugüne kadar sadece Samsun'da değil, İstanbul, Bursa gibi birçok ilimizde Havzalı hemşehri derneklerimiz ilçemizin tanıtımı için çalışmalarda bulundular. Fakat ilçemizin tanıtım çalışmalarında halen istenilen noktada değiliz. İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte ilçemizin tanıtımı için el birliği içinde çalışmalarımız devam edecek. Bizler hiçbir dernek ve kuruluşumuzu ayırmadan elimizden geldiği kadar desteklerimiz devam edecektir. Ziyaretinizden  ötürü dernek yönetimine teşekkür ederim."

Necdet Aysan, Hüsnü Yıldırım, Ali Saat ve  Rasim Ergün ile birlikte Teber, Belediye Başkanı Murat İkiz ile de görüştü.

İkiz, sivil toplum kuruluşlarının üstlendikleri misyon gereği önemli kuruluşlar olduğuna işaret ederek, "Havza'nın dış tanıtımında en büyük faktör derneklerimiz ve yapmış oldukları programlardır. Tüm Havzalılar iyi ve kötü günlerinde bu dernekler sayesinde aynı çatı altında toplanıp haberdar oldukları gibi, kültürümüzün yaygınlaşması ve ilçe turizminin canlanması için de en büyük reklamı yapan kuruluşlardır. Ziyaretlerinden ötürü 25 Mayıs Havzalılar Derneği yönetimine teşekkür ederim" dedi.

Dernek yönetimi daha sonra siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 25 Mayıs Havzalılar Derneği'nden Havza'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement