23 Nisan Satranç Turnuvası'na 300 Sporcu Katıldı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Satranç Turnuvası'na 300 Sporcu Katıldı

23 Nisan Satranç Turnuvası\'na 300 Sporcu Katıldı

Düzce Satranç İl Temsilciliği ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına 300 sporcu katılarak kıyasıya mücadele etti.

22.04.2013 12:27

Düzce Satranç İl Temsilciliği ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasına 300 sporcu katılarak kıyasıya mücadele etti.

Düzce 23 Nisan Satranç Turnuvası, minikler, küçükler, yıldızlar ve açık kategorileri olmak üzere 300 sporcu derece almak için satranç taşlarını oynattı. Uzunmustafa Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen 23 Nisan Satranç Turnuvasında minikler kategorisinde Talha Muhammed Güler birinci olurken Tuğra Arda Arı ikinci ve Nehir Çağla Subaşı üçüncü oldu. Mehmet Akif İnce, Cevdet Can Çetin, Arda Çöz, Ahmet Seyyid Özban, Ziver Eren Partlak, Yusuf Parlak, Mehmet Emin Tıbıkoğlu, Arda Giray, Taha Yasin Yavuz, Taha Baki, Güven Can Işıklı ve Dursun Kerem Kaya madalya ile ödüllendirildi.

Küçükler kategorisinde ise Yunus Alyanak birinci olurken Sadettin Furkan Çalış ikinci ve üçüncü olan Uygar Deniz Ölmez'e kupalarını ve kitaplarını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ömer Faruk Başbuğ takdim etti. Cengiz Kaan Kaypak, Melih Bahadır ve Ayşenur İşler'e kitap hediye edildi.

Yıldızlar kategorisinin ödüllerini ise Satranç İl Temsilcisi Çetin Kaypak verdi. Yıldızlarda; Çağrıcan Subaşı birinci, Orhan Aydın Turhan ikinci Esra Kaya üçüncü olarak kupalarını aldı. Şule Veyis, Ahmet Muhammed Özsoy, Fahrettin Tolga Seval kitap hediyelerini aldı.

Açık kategorisinde ise Ayhan Kaan Aydın birinci, Nezih Sunman ikinci ve Oğuzhan Yasin Aslan üçüncü olarak başhakem Ayşegül Turhan'dan kupalarını aldı. Tahir Melih Uzun, Enes Metin ve Okan Altınkayık ise kitaplarını aldı. Kupa töreninin ardından tüm sporcular toplu fotoğraf çektirdi.

(AY)

22.04.2013 12: 15: 22

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Satranç Turnuvası'na 300 Sporcu Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement