2014 Yerel Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

2014 Yerel Seçimlerine Doğru

2014 Yerel Seçimlerine Doğru

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye başkan adaylığı başvurusunu tam bir gövde gösterisi yaparak gerçekleştirdi.

02.09.2013 13:58

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye başkan adaylığı başvurusunu tam bir gövde gösterisi yaparak gerçekleştirdi. Adeta miting havasında gerçekleştirilen adaylık başvurusunda Başkan İnce'yi çok sayıda belediye meclis üyesi aday adayı ve binlerce vatandaş, yalnız bırakmadı.

Yalı Mahallesi'ndeki Vapur İskelesi'nde binlerce kişiyle birlikte Mitatpaşa Caddesi'nde yaklaşık 500 metre yürüyüş yaparak CHP İlçe Binasına gelen Başkan Mustafa İnce, Güzelbahçe'ye bir dönem daha hizmet etmek için resmi başvurusunu yaptı. İlçe binası önünde düzenlenen basın toplantısına; eski milletvekili Türkan Miçooğulları, CHP İl yöneticileri Altan İnanç, Celal Yıldız, Nurcan Adıgüzel ve Fulya Türkelli ile CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Özel, belediye meclis üyeleri ve aday adayları, CHP ilçe örgüt üyeleri, İnce'nin eşi ve çocukları, muhtarlar, sendika ve dernek temsilcileriyle binlerce vatandaş katıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Dört yıl önce çıktığımız bu hizmet yolculuğumuzda, Güzelbahçe'yi çağdaş ve modern bir kent yapmak için çalıştık. Tüm belediyecilik hizmetlerimizi önce insan diyerek yapmaya çalıştık. Biz insana değer veren, insanı ön planda tutan, dürüst, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışını benimsedik. Vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalışan bir belediyecilik anlayışına önem verdik. Belediye başkanlığı sadece halka hizmet götürmek değildir, aynı zamanda vatandaşın iyi ve kötü gününde de yanında olmak, onun gönlüne girmektir. Geçen dört yıl içinde Güzelbahçelilerin her zaman yanında oldum, olmaya çalıştım" dedi.

Konuşması sık sık "En büyük başkan, bizim başkan", "İşte başkan, işte örgüt", "Güzelbahçe seninle gurur duyuyor", "Başkan Mustafa, Başbakan Kemal, Önderimiz Mustafa Kemal" ve "Dürüst, güvenilir ve çalışkan başkan" sloganlarıyla kesilen Mustafa İnce konuşmasına şöyle devam etti:

"Sevgili Güzelbahçeli hemşerilerim, sevgi ve saygı düzleminde sivil toplum kuruluşlarıyla kopmaz bağ, kenti kentlilerle yönetme anlayışımız, koşulsuz vatandaş memnuniyeti, insana, doğaya ve çevreye saygılı hizmet, anlayışımız, çağmızın teknolojik gelişimlerinden faydalanma, kültür ve sanat kenti Güzelbahçe ilkemizden hiçbir zaman taviz vermeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız, partililerimiz ve büyüklerimiz burada. Onların bu ilgisine ve yeniden göreve gelmemiz için bize verdikleri cesarete teşekkür ediyorum. Geçmişte bize verilen görevi bu zamana kadar nasıl getirdiysek; eğer yeniden bu göreve gelirsem, lekesiz, tertemiz, sadece vatandaşını düşünen dürüst, güvenilir ve şeffaf belediyecelik anlayışımızı sürdüreceğiz. Geçen dört yılda kimse bana hırsız damgası vurmadı."

Diğer başkan aday adaylarına da başarılar dileyen İnce, "İnsanın doğduğu, büyüdüğü yerde belediye başkanlığı yapması herkese nasip olmaz. Bu benim için büyük bir onur. Bu onuru bana bahşeden CHP ilçe örgütüne, her zaman bizim arkamızda olan STK temsilcilerine, muhtarlarımıza ve en önemlisi de Güzelbahçe halkına bir kez daha sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnce ile birlikte 20'yi aşkın belediye meclis üyesi aday adayı da başvuru dosyasını aynı anda verdi. CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, "Bir ve beraber olduğumuz sürece kimse bizi yıkamaz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2014 Yerel Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement