2011 Yılı Faaliyet Raporu Onaylanmayan Başkan Zorda - Son Dakika
Yerel

2011 Yılı Faaliyet Raporu Onaylanmayan Başkan Zorda

2011 Yılı Faaliyet Raporu Onaylanmayan Başkan Zorda

Kütahya Simav'a bağlı Bahtıllı Belediyesinin değişik partilere mensup 8 kişiden oluşan belediye meclisi üyeleri, bu sabah saat 09.00'da Başkan Ali Bingül'ün başkanlığında gerçekleştirdikleri Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında belediyenin 2011...

07.04.2012 10:39

Kütahya Simav'a bağlı Bahtıllı Belediyesinin değişik partilere mensup 8 kişiden oluşan belediye meclisi üyeleri, bu sabah saat 09.00'da Başkan Ali Bingül'ün başkanlığında gerçekleştirdikleri Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısında belediyenin 2011 yılı faaliyet raporuna onay vermedi.

3'ü AK Partili, 3'ü DP'li, 2'si MHP'den oluşan 8 kişilik Belediye Meclis üyeleri gündemin 3. maddesi olan 2011 yılı başkanlık faaliyet raporuna oy birliği ile ret yönünde oy vermesi AK Partili Başkan Ali Bingül'ü zor durumda bıraktı..

Faaliyet raporuna sadece Başkan Ali Bingül evet yönünde oy kullanırken, gündemde yer alan diğer iki madde görüşülerek kabul edildi.

Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Nurullah Sert, "Başkanımız Ali Bingül'ü faaliyetler esnasında yaptığı usulsüzlükler hususunda yıl içerisinde birçok kez uyardık. Yaptığı usulsüzlükler nedeniyle hakkında idari ve adli makamlarca soruşturmalar açıldı. Soruşturmaların bazılarından cezalar aldı. Usulsüzlüklerine daha fazla göz yumamazdık. Faaliyet raporu okunduktan sonra 8 kişilik Belediye Meclisi üyelerimiz 2011 yılı faaliyet raporuna oy birliği ile ret yönünde kullandı. Böylece 2011 yılı faaliyet raporu onaylanmamış oldu. Bundan sonra ne gibi bir yol izlenecek bunu zaman gösterecek" dedi.

Sürprizlere sahne olan Bahtıllı Belediyesi Nisan ayı 2012 olağan Meclis Toplantısında Meclis Başkan vekilliğine 8 oyla seçilen Nurullah Sert ayrıca diğer meclis üyesi Ali Ünlü ile birlikte encümen üyesi seçildi.

(MY-EFE-

07.04.2012 10: 19: 04

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 2011 Yılı Faaliyet Raporu Onaylanmayan Başkan Zorda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement