19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Enerji Bakanı Yıldız, vatanını ve insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk askerinin, gurur kaynağı olduğunu söyledi.

18.09.2012 15:47  Güncelleme: 16:13

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatanını ve insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk askerinin, polisinin, öğretmenler ve bu uğurda can veren vatandaşların milletin haklı gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Yıldız, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin, tarihi boyunca bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için sayısız zorluklara katlandığını kaydetti.

Bu zorluklar karşısında büyük kahramanlık örneği sergilendiğini vurgulayan Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Vatanı için göğüslerini siper eden, canlarını, kanlarını feda eden şehit ve gazilerimizi devlet ve millet olarak her zaman saygıyla ve hayırla yad ediyoruz. Vatanını ve insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk askeri, polisi, öğretmenleri ve bu uğurda can veren vatandaşlar milletimizin haklı gurur kaynağıdır. Türkiye Cumhuriyeti, onların paha biçilmez fedakarlıkları sayesinde daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir. Bu süreçte, millet olarak birlik ve beraberliğimizi en üst düzeyde tutmalıyız. Ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün simgesi olan hayattaki gazilerimizi minnet, sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Muhabir: Esma Aygün

Yayıncı: Mustafa Yıldız - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement