19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika
Yerel

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Karabük Emniyet Müdürü Keskin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Çorbacı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

18.09.2013 18:40

Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sabahattin Çorbacı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla  mesaj yayımladı.

Keskin, mesajında, vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü ve ebedi varlığını korumak, milletin birlik, beraberlik, barış ve huzuru için gözlerini kırpmadan, canları pahasına cepheden cepheye koşan bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerin ülkemizin medarı iftiharları olduğunu vurguladı.

Keskin, şunları kaydetti:

"Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; kahraman silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum."

Çorbacı ise Türkiye'de birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda canlarını vatan için esirgemeyen şehit ve gazilerin unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Türk milletinin dünya üzerinde en fazla şehit ve gazi veren ülkelerin başında geldiğine değinen Çorbacı, şunları aktardı:

"Birlik ve beraberliğimizin temini için canlarını feda etmiş ya da gazi olmuş vatandaşlarımızın sayesinde bağımsız bir devlet olarak al bayrağımız altında yaşıyoruz. Bağımsızlık bir insana verilen en güzel haktır. Kurtuluş Savaşı'nda, Kore'de, Kıbrıs Barış Harekatı'nda ve terörle mücadele de hayatlarını kaybetmiş tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.  Ebediyete intikal etmiş olan gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 19 Eylül Gaziler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement