14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika
Yerel

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

14.03.2014 14:18

İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Öncel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

Çakacak, ziyarette yaptığı konuşmada, tıp biliminin dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilerleme kaydettiğini belirterek, vatandaşlarına güler yüzle hizmet edilmesinin en önemli husus olduğunu söyledi.

Son zamanlarda sağlık alanında yapılan yatırımlarla birlikte ülkenin bir sağlık merkezi haline geldiğini belirten Çakacak, şunları kaydetti:

"Sağlık hizmetlerindeki kalitenin artması sağlık turizmini de olumlu yönde etkilemektedir. Eskiden insanlarımız tedavi olmak amacıyla yurt dışına giderken bugün yurt dışından birçok insan sağlığına kavuşmak için ülkemizi tercih etmektedir. Hükümetimizin, sağlık alanında aldığı devrim niteliğindeki kararlarla halkımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmasından dolayı memnuniyet duymaktayız. İlimizde bulunan hastanemiz de modern yapısı, tıbbi donanımı, deneyimli personeli ve insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Zaman mefhumu gözetmeden çalışan tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bu özverili çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımızın gününü kutluyorum.".

Sağlık çalışanlarının görevini icra ederken şiddete maruz kalmasından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Çakacak, vatandaşların da sağlık çalışanlarına karşı sağduyulu davranması gerektiğini anlattı.

Dr. Selçuk Büyüker, sağlık hizmetlerine verdiği destekten dolayı Vali Çakacak'a teşekkür plaketi verdi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 14 Mart Tıp Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement