10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Yerel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD) "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarına plaket takdim etti.

09.01.2012 18:31

Fatsa Sanayici ve İşadamları Derneği (FASİAD) "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarına plaket takdim etti.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemeğe basın çalışanlarının yanı sıra FASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Yemekte bir konuşma yapan FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül,

bugüne kadar yaptıkları çalışmalarda basını hep yanlarında gördüklerini belirterek, "Bizleri kırmayıp davetimize icabetinizden dolayı sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve 'Çalışan Gazeteciler Günü' olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 51.yılını kutlamaktayız. Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır" dedi.

Başkan Gül'ün yaptığı konuşmanın ardından görsel ve yazılı basın temsilcilerine günün anısına birer plaket takdim edildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement