U2 Konseri İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika
Yaşam

U2 Konseri İçin Geri Sayım Başladı!

U2 Konseri İçin Geri Sayım Başladı!

2010 Yılının En Büyük Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı!

20.08.2010 12:18

U2 360° Avrupa Turnesi’nin İstanbul ayağı, Pozitif ve İKSV işbirliğiyle, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla, 6 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.

Blackberry sponsorluğunda, Live Nation tarafından düzenlenen U2 360° Avrupa Turnesi’nin İstanbul ayağı, Pozitif ve İKSV işbirliğiyle, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla, 6 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 21.00’de başlayacak U2 konserinden önce, saat 19.30’da İngiltere’nin en önemli alternatif rock gruplarından Snow Patrol sahne alacak. Kapılar 13.00’de açılacak.

Erken gelen ilk 2500 kişi konseri en önden izleyecek

Atatürk Olimpiyat Stadı’na erken gelmek hem ulaşımı kolaylaştırırken hem de 100 TL üzerinden satışa sunulan saha içi bilete sahip olan müzikseverlere konseri en önden izleme şansını verecek. Alana gelen saha içi bilete sahip ilk 2500 müziksever “inner circle(iç daire)” ismi verilen özel bölüme girerek efsanevi grup U2’yu en önden izleme şansını bulacak.

Erken gelin, toplu taşıma kullanın

2010 yılının en büyük etkinliği olacak “U2 360° Tour” İstanbul konseri şimdiye kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük ve en kalabalık stad konseri olacak. Konsere geliş gidişlerin rahat bir şekilde gerçekleşmesi için Pozitif ve IKSV, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ulaşım için alternatifli rotalar ve farklı merkezlerden üzerinden U2 konserine özel seferler organize etti. Toplu taşıma ve özel seferler sayesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’na kolayca ulaşılabilecek. Konser sonrası dönüşte yine aynı hatlar üzerinden konulacak ek seferlerle İstanbul’un çeşitli merkezlerine sorunsuz ulaşım imkanı olacak.

Daha detaylı bilgi için www.u2istanbulda.com, www.biletix.com sitelerini takip ediniz.

MAHİR AĞAR- DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam U2 Konseri İçin Geri Sayım Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement