Tekstil Fabrikası Çalışanları Cumhuriyetin 100. Yılını Kutladı - Son Dakika
Yaşam

Tekstil Fabrikası Çalışanları Cumhuriyetin 100. Yılını Kutladı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde bulunan bir tekstil fabrikasının çalışanları, kendi diktikleri tshirtleri giyerek fabrika bahçesinde 100 ve ay yıldız koreografisi yaparak Cumhuriyetin 100. yılını kutladılar.

28.10.2023 14:20  Güncelleme: 14:39

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde tekstil fabrikası çalışanları Cumhuriyetin 100'üncü yılını kendi diktikleri tshirtleri giyip fabrika bahçesinde 100 ve ay yıldız koreografisi yaparak kutladı.

Erbaa Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil ürünleri üreten ve 810 çalışanı bulunan fabrika Cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlamak için 100.yıl tshirtleri hazırladı. Baskısını ve dikimini kendileri yaptıkları tshirtlerle 100'üncü yılı kutlayan çalışanlar fabrika bahçesinde 100 ve ay yıldız koreografisi yaparak Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılını kutladı.Cumhuriyetin 100'üncü yılını kutlamak hazırlık yaptıklarını ifade eden Fabrika Müdürü Mahir Koçali 'Çalışanlarımız üzerlerindeki tshirtleri kendileri diktiler. Kendileri baskıladılar. Bu şekilde giyip çalışmaya başladılar. Türkiye genelinde 4 bin Erbaa'daki fabrikamızda da 810 kişi çalışmaktadır. Cumhuriyet Türkiye'nin çağdaşlaşması yolunda atılmış en önemli adımdır. Ülkemizin en büyük gücüdür. Bizler de Cumhuriyetimizin 100.yılını tüm ekibimizle beraber büyük bir coşkuyla kutladık. Her fabrika bir kaledir anlayışı ile atamızın izinde hiç sönmeyecek olan Cumhuriyet meşalesini taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz.' dedi.Fabrika çalışanları ise çalışanlar olarak bu kadar kalabalık bir ekiple bu coşkuyu yaşadıkları için gururlu olduklarını söyledi.(DHA)

Tekstil Fabrikası Çalışanları Cumhuriyetin 100. Yılını Kutladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Tekstil Fabrikası Çalışanları Cumhuriyetin 100. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement