Siparişi teslim ettiği yerde piyanonun başına geçen kurye, dinleyenleri mest etti - Son Dakika
Yaşam

Siparişi teslim ettiği yerde piyanonun başına geçen kurye, dinleyenleri mest etti

Özel bir şirkette kurye olarak çalışan genç, siparişi teslim ettiği yerde piyanoyu çalmak istedi. Piyanonun başına geçen kurye, Mozart'ın Türk Marşı bestesini muhteşem bir performansla çaldı. O anlar sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

10.01.2023 19:50  Güncelleme: 20:20

Piyano çalan bir kuryenin görüntüleri sosyal medyada defalarca kez izlendi. Bir mekana sipariş eden kurye, gördüğü piyanoyu çalmak için izin istedi.

MOZART'IN TÜRK MARŞI'NI ÇALDI

Piyanonun başına geçen, Mozart'ın Türk Marşı bestesini büyük bir ustalıkla çaldı. Herkesi şaşkına çeviren kuryenin piyano performansı dakikalarca sürdü.

SOSYAL MEDYADA TIKLANMA REKORLARI KIRDI

Öğrenmenin ve çalmanın en zor olduğu enstrümanlar arasında gösterilen piyanoyu rahatlıkla çalan kuryenin videosuna sosyal medyada ilgi büyük oldu. Kuryenin, Fivem Admini kullanıcı adıyla sosyal medyada yayınlar yaptığı öğrenildi.

Siparişi teslim ettiği yerde piyanonun başına geçen kurye, dinleyenleri mest etti

Son Dakika Yaşam Siparişi teslim ettiği yerde piyanonun başına geçen kurye, dinleyenleri mest etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kenan Kara: Bu bizim acınacak halimizi gösteriyor beyinlerimiz yeteneklerimiz ya kuryelik yapıyor yada çay dağıtıyor 106 14 Yanıtla
    Özcan Karaçay: Çok Doğru 48 6
  • Muge Ayverdi: Kuryenin öğrenci mi, bu konuda eğitimli ve ektsra para kazanmak için mi bu işi yaptığı gibi bilgiler verilmemiş. Dünyanın birçok yerinde hem çalışıp hem okuyan insanlar dolu. Bize gelince acıtasyon yapılmasın Allah aşkına. Aferin ki sokakta sürtüp asalak yaşayan insanlar yerine az çok demeden çalışan bu delikanlıya. Birçok kişiye örnek olmasını dilerim. Allah çalışana verir. Yurtdışı merakıyla gidip tuvalet temizleyip , garsonluk yapana kadar gücünü aklını vatanında kullanana helal olsun... 9 0 Yanıtla

Advertisement