Silivrililer Minik Eymen'in Ameliyat Parası İçin Seferber Oldu - Son Dakika
Yaşam

Silivrililer Minik Eymen'in Ameliyat Parası İçin Seferber Oldu

Silivrililer Minik Eymen\'in Ameliyat Parası İçin Seferber Oldu

Doğuştan kalp ve böbrek hastası olan 18 aylık Eymen Ali Kal için Silivrililer seferber oldu.

25.09.2014 16:28

Doğuştan kalp ve böbrek hastası olan 18 aylık Eymen Ali Kal için Silivrililer seferber oldu. Ameliyat olabilmesi için 350 bin TL'ye ihtiyacı olan minik Eymen için yardım kampanyası başlatıldı.

Doğuştan kalp ve böbrek hastası olarak dünyaya gelen 18 aylık Eymen Ali Kal, henüz 2 aylıkken anjiyo,3 aylıkken de kalp ameliyatı geçirdi. 3 ay içinde ameliyat olması gereken minik Eymen için, Silivri halkı seferber oldu. Silivri'de bir çay bahçesinde toplanan gönüllü vatandaşlar 3 ay içerisinde ameliyat yapılması gereken Eymen için gereken 350 bin TL'yi toplayabilmek için yardım kampanyası başlattı. Eymen'in sağlık durumunu yakından takip eden yardımseverler, gerekli olan parayı tamamlayabilmek için konser, kermes ve birçok yolu denemek için kolları sıvadı.

Minik Eymen'in kalbinin her geçen dakika daha kötüye gittiğini belirten anne Tuba Çakmak Kal, "Benim canımın canı bebeğim dünyaya kalp ve böbrek hastası olarak geldi. Eymen 2 aylıkken anjiyo ve 3'üncü ayında tam düzeltme ameliyatı oldu. Hemen ardından komplikasyonlarımız başladı çok hızlı büyüyorlar ve kalpleri bu hızlı değişimlere uyum sağlayamıyor. Simdi 18 aylık ve kalbi ne yazık ki her dakika daha kötüye gidiyor. Üstelik geçen zamanla mevcutta oluşan problemin hızla artan basıncı sebebiyle kapakçıklarını zorluyor, her kanı pompaladığında onlara zarar veriyor ve bu geri dönüşü çok zor yollara sürüklüyor bizi" dedi.

"KONSER, KERMESLERLE GEREKEN PARAYI TOPLAYACAĞIZ"

Gereken paranın toplanması için Silivri'nin seferber olduğunu kaydeden Anne Kal, "Hastanenin göndereceği faturayı bekliyoruz ama ortalama 350 -500 bin TL arası bir bütçe gerekiyor. İçişleri Bakanlığı İl Dernek Başkanlığı'ndan 500 bin TL'ye kadar yardım toplamak için yasal izinler alındı. Sosyal medya desteğiyle ve Silivri'de ki güzel dostlarımla yapacağımız konser, kermes ve diğer etkinliklerimizle Allah'ın izniyle başaracağız" şeklinde konuştu.

Minik Eymen'e yardımcı olmak isteyen hayırsever vatandaşlar ise bu hesap bilgileri ile yardımlarını ulaştırabilirler.

İş Bankası Şube=Silivri/İstanbul

Hesap: Tuba Çakmak Kal, Bülent Kal, Ömer Çakmak adına,

Hesap Numarası=1260- 0831270 İban Numarası=TR 84 0006 4000 0011 2600 8312 70. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Silivrililer Minik Eymen'in Ameliyat Parası İçin Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement