Silivri'de Suriyeli 3 kardeş sulama göletinde kayboldu - Son Dakika
Yaşam

Silivri'de Suriyeli 3 kardeş sulama göletinde kayboldu

Silivri'de serinlemek için girdikleri sulama göletinde kaybolan Suriyeli 3 kardeşin cesedine ulaşıldı. Baba ve çevredekilerin çabasıyla sudan çıkarılan çocuklardan biri hastanede kurtarılamadı. İtfaiye dalgıçlarının aramaları sonucu diğer iki kardeşin de cansız bedenleri bulundu. Anne ve baba ise çocuklarının ölümü karşısında gözyaşlarına boğuldu.

16.07.2023 20:09  Güncelleme: 20:40

Silivri'de sulama göletine giren Suriyeli 3 çocuk boğularak can verdi. Sudan çıkarılan çocuklarının cansız bedenlerine sarılan anne ile baba uzun süre gözyaşı döktü.

Silivri'de Suriyeli 3 Kardeşin Kaybolduğu Gölette Cesedine Ulaşıldı

GÖLETTE ÇIRPINMAYA BAŞLADILAR

Olay, Değirmenköy'de bulunan gölette saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre ailesiyle birlikte göletin kenarına gelen ve Suriyeli oldukları öğrenilen 3 kardeş serinlemek amacıyla gölete girdi. Çocukların suda batıp çıktığını gören baba, çocuklardan birini sudan çıkardı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer iki çocuk ise suyunu içinde gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan arama çalışmaları sırasında kaybolan 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Silivri'de Suriyeli 3 Kardeşin Kaybolduğu Gölette Cesedine Ulaşıldı

ÇOCUKLARINA SARILIP AĞLADILAR

Babası tarafından sudan çıkarılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan çocuk da yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu gören anne ve baba gözyaşları içinde çocuklarının cansız bedenine sarıldı.

Silivri\'de Suriyeli 3 kardeş sulama göletinde kayboldu
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Silivri'de Suriyeli 3 kardeş sulama göletinde kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Atilla Cavun: Daha çok yaşayalım ölmeyelelim diye geldiniz istenmediğiz yere Azrail bırakmadı yakayı.... Gerçek Müslüm vatanı için savaşır gerekirse şehit olur ama böyle leş olmaz.... Yazılar olsun böyle millette.... 92 1 Yanıtla
    Ülkü Oran Bilge: Henüz günahı bile olmayan 3 çocuk .Leş diye nitelendirdiğiniz kullar. 4 86
  • sait acar: Bu rahatlıkta yaşarken, ne işiniz var su içinde. 0 7 Yanıtla
  • Mert Ali: Ne kadar kötü bişey 3 çocuğunun ölümüne şahit olmak anne babanın hayatı bitti resmen 5 0 Yanıtla

Advertisement