Selimiye Camii'nin 41 yıllık müezzini son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

Selimiye Camii'nin 41 yıllık müezzini son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'deki Selimiye Camii'nde 41 yıl boyunca müezzin olarak görev yapan emekli imam Nadi Ersoy, giyimi, uzun saçları, beyaz takım elbisesi ve bisikleti ile dikkat çekiyordu. Ersoy, tatil için gittiği Balıkesir'de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Ersoy, doğduğu köy olan Avarız köyünde defnedildi.

30.07.2023 17:54

Selimiye Camii'nin 41 yıllık müezzini son yolculuğuna uğurlandı

EDİRNE - Mimar Sinan'ın ustalık eseri Edirne'deki Selimiye Camii'nde 41 yıl boyunca müezzin olarak görev yapan giyimi, uzun saçları, beyaz takım elbisesi ve bisikleti ile dikkatleri üzerine çeken emekli imam Nadi Ersoy sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurladı.

Edirne'de Selimiye Cami'nin giyimi, uzun saçları, beyaz takım elbisesi ve bisikleti ile dikkatleri çeken emekli imamlarından beyaz giyim tarzı, uzun saçları, kendisi ile özdeşmiş olan bisikleti, motosikleti ile samimi sohbetinden renkli kişiliği ile sevilirdi. Selimiye Camii'nin emekli müezzini 83 yaşındaki Nadi Ersoy tatil için gittiği Balıkesir'in Akçay ilçesinde kalp krizi geçirmiş doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamamıştı. Ersoy, 41 yıl boyunca görev yaptığı Selimiye Camii'nde kılınan öğle namazının sonra kılınan cenaze namazıyla sevenlerinin gözyaşları arasında doğduğu köy olan Avarız köyünde defin edildi.

Selimiye Camii\'nin 41 yıllık müezzini son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Selimiye Camii'nin 41 yıllık müezzini son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement