Nevşehir Belediyesi, Sıcak Havalarda Vatandaşlara Soğuk Limonata İkramında Bulundu - Son Dakika
Yaşam

Nevşehir Belediyesi, Sıcak Havalarda Vatandaşlara Soğuk Limonata İkramında Bulundu

Nevşehir Belediyesi, Sıcak Havalarda Vatandaşlara Soğuk Limonata İkramında Bulundu

Nevşehir'de hava sıcaklıklarının 38 dereceye kadar çıktığı günlerde, Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara soğuk limonata ikramı yapıldı. Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan ücretsiz ikram stantlarında, belediye personelleri tarafından sıcaktan bunalan vatandaşlara ve trafikte bekleyen araç sürücülerine limonata dağıtıldı. Vatandaşlar, yapılan bu ücretsiz ikramlardan dolayı belediye görevlilerine teşekkür etti.

17.08.2023 12:05

Hava sıcaklıklarının 38 dereceye kadar ulaştığı Nevşehir'de, Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara soğuk limonata ikramında bulunuldu.

Nevşehir Belediyesi tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde farklı noktalarda vatandaşlar için ücretsiz ikram stantları kuruldu. Kurulan stantlarda, Nevşehir Belediyesi Turkuaz Masa ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından sıcaktan bunalan vatandaşlara soğuk limonata ikram edildi. Bulvar üzerindeki vatandaşların yanı sıra trafik ışıklarında bekleyen araç sürücülerine ve yolculara da limonata ikramı yapıldı.

Zaman zaman hissedilen hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı günlerde yapılan ücretsiz ikramlardan dolayı vatandaşlar belediye görevlilerine teşekkür etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Nevşehir Belediyesi, Sıcak Havalarda Vatandaşlara Soğuk Limonata İkramında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement