Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yaşam

Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Menteşe\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda fener alayı ve Aslı Göngör konseri gerçekleştirilecek. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, halkı bu coşkulu etkinliğe davet etti.

23.08.2023 12:11

Menteşe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda fener alayı ve Aslı Göngör konseri düzenlenecek.

Zafer Bayramı, Menteşe'de coşkuyla kutlanacak. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mücadeleleri sonucu elde edilen 30 Ağustos Zaferini Menteşe'mizde büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30'da Cumhuriyet Meydanımızdaki fener alayı yürüyüşü ile başlayacak olan kutlamalar akşam saat 21.30'da Türk pop müziğinin güçlü ismi Aslı Güngör'ün konseri ile devam edecek. Bu coşkulu gecede bir arada olmak için tüm halkımızı Cumhuriyet Meydanına davet ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Menteşe'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement