Lapseki Kiraz Festivali'nde Geleneksel Hayır Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Lapseki Kiraz Festivali'nde Geleneksel Hayır Yemeği Düzenlendi

Lapseki Kiraz Festivali\'nde Geleneksel Hayır Yemeği Düzenlendi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde düzenlenen 38. Lapseki Kiraz Festivali kapsamında geleneksel hayır yemeği düzenlendi. İlçenin çeşitli mahalle ve sokaklarına kurulan 12 ayrı noktada 10 bin kişilik pilav dağıtıldı. Hayır yemeğine Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sahil Camisi bahçesinde de imam ve müezzinler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi.

23.06.2023 16:35  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde "38. Lapseki Kiraz Festivali" etkinlikleri kapsamında geleneksel hayır yemeği düzenlendi.

İlçenin çeşitli mahalle ve sokaklarına kurulan 12 ayrı noktada 10 bin kişilik pilav dağıtıldı.

Sahil Camisi bahçesinde de imam ve müezzinler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler söylendi.

Hayır yemeğine Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, CHP İlçe Başkanı Yaşar Şaban Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Lapseki Kiraz Festivali'nde Geleneksel Hayır Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement