Kırşehir İlçelerini, Nevşehir'den Geri İstiyor - Son Dakika
Yaşam

Kırşehir İlçelerini, Nevşehir'den Geri İstiyor

Kırşehir İlçelerini, Nevşehir\'den Geri İstiyor

Kırşehirliler 60 yıl önce kendilerinden koparılan ve Nevşehir'e bağlanan Avanos, Hacıbektaş gibi ilçelerini geri almak için dava açmaya hazırlanıyor.

17.03.2014 19:03  Güncelleme: 19:26

Kırşehirliler 30 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından 60 yıl önce kendilerinden 'koparılan' ve Nevşehir'e bağlanan Avanos, Hacıbektaş gibi ilçelerini geri almak için dava açmaya hazırlanıyor. Sinan Onuş Kırşehir ve Nevşehir'de halkın görüşlerini sordu.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Kırşehir İlçelerini, Nevşehir'den Geri İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selahattin Kayaoğlu: EVET GERİ İSTİYORUZ.TAYYİB BEYDEN BU YAPILAN YANLIŞIN DÜZELTİLMESİNİ İSTİYORUZ. 0 2 Yanıtla
  • kırşehir sevdalısı: Kırşehir'e bir borcu var bu devletin. Gelişmişliği elinden çalınmış ve bütün yatırımları, alt yapıları elinden alınmıştır. Bütün illere,alt yapı iyileştirmeleri, hızlı tren hatları, havalimanları yapılırken Kırşehir ' bunlardan hiçbiri uğramamakta. Yanı başımız Yerköy'den, sınırımız Kırıkkale'den,Kayseri'den geçen demiryolları Kırşehir'e neden getirilemiyor? PETLAS gibi bir Milli sermayeye sahipken, binlerce insanımıza istihdam olanağı sağlayan endüstriyel kurumların çoğalması adına Türkiye'nin ortasında bulunan ve ilçelerini, doğal olarak nüfusunu kaybetmiş bu şirin ile en kısa zamanda ödenmesi gereken bir borç beklemekte...Biz de hızlı trenin ilimizden geçmesini istiyoruz. Yıllarca ÖSYM nin yaptığı sınavlarda derece yapan, eğitimde adını hep ilk sıralarda duyuran şehrimize Üniversiteyi geç de olsa yaptıran sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve hükûmetine şahsım ve hemşehrilerim adına Teşekkür ederim. 1 0 Yanıtla

Advertisement