Karatay'da Yeşil Kuşak ve Park İncelemesi - Son Dakika
Yaşam

Karatay'da Yeşil Kuşak ve Park İncelemesi

Karatay\'da Yeşil Kuşak ve Park İncelemesi

Konya'nın Karatay ilçesinde yapımları devam eden yeşil kuşaklar ve parklar hakkında incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çalışmaların gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmak amacıyla yapıldığını belirtti.

12.11.2023 11:17  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin farklı noktalarında yapımları devam eden yeşil kuşaklarda ve parklarda incelemelerde bulundu.

Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir taraftan ihtiyaç duyulan mahallelere yeni parklar kazandırırken diğer taraftan da ilçenin pek çok yerine yeni yeşil alan kazandırılması ve yeşil kuşak çalışmaları yürütüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte ilçe genelinde yapımı süren parklarda incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Karatay'ı daha estetik bir görünüme kavuşturmak için tüm ekipleriyle seferber olduklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca, gelecek nesillere güzel ve yeşil bir miras bırakabilmek amacıyla çalıştıklarını aktardı.

"Gelecek nesillere yeşil bir miras bırakmak için çalışıyoruz"

Başkan Hasan Kılca, "Karatayımızın her köşesini yeni yatırımlarımızla donatmaya devam ediyoruz. Bu yıl özellikle yeşil kuşaklar, yeşil alanlar ve mahalle parklarıyla ilgili olarak çok ciddi bir çalışma yürütüyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizin dört bir yanında hemşehrilerimize daha güzel hizmet verebilmemiz adına büyük bir gayretin içerisinde. Daha önce 35 yeni parkımızın yapımına başladığımızın müjdesini vermiştik. Bu kapsamda sahada devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledik. Parklarımız ilçemize sadece güzellik katmakla kalmayacak, çevreye de katkısı olacak. Dolayısıyla belediye olarak sadece bugünü değil, gelecek nesilleri de düşünerek yeşil alanlarıyla ilçemize değer katıyoruz. Park projelerimiz ilçemize sadece yeni yeşil alanlar eklemiyor aynı zamanda ilçe halkımızın bir araya gelmesine olanak tanıyan sosyal etkileşimi de güçlendirmiş oluyoruz. Mesai arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin daha güzel bir çehreye ve çevreye kavuşması noktasında gayret etmeye devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Karatay'da Yeşil Kuşak ve Park İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement