Facebook, Burunsuz Bebek Konusunda Geri Adım Attı - Son Dakika
Yaşam

Facebook, Burunsuz Bebek Konusunda Geri Adım Attı

Facebook, Burunsuz Bebek Konusunda Geri Adım Attı

Facebook "Tartışmaya yol açabilir" gerekçesiyle yayından kaldırdığı burunsuz bebeğin fotoğrafını gelen tepkiler üzerine yeniden yayınlamak zorunda kaldı.

13.04.2015 14:26  Güncelleme: 14:36

ABD'de, burnu olmadan doğan bir bebeğin fotoğrafını "Tartışmaya yol açabilir" gerekçesiyle yayından kaldıran Facebook'a kullanıcılardan tepki yağdı! Gelen tepkiler üzerine bebeğin fotoğrafı kısa sürede tekrar yayına konuldu.

6 SAATTE 30 BİN PAYLAŞIM

4 Mart'ta dünyaya gelen prematüre bebek Timothy Eli Thompson'ın öyküsü bir sivil toplum kuruluşunun sayfasında fotoğrafla birlikte paylaşıldı. Anne Brandi McGlathery'nin "Böyle doğan bebeklere 197 milyonda bir rastlanıyormuş" dediği oğlunun öyküsü, 6 saatte 30 bin kez paylaşıldı.

FACEBOOK YAYINDAN KALDIRDI

Ancak Facebook bebeğin fotoğrafını "Tartışmaya yol açabilir" gerekçesiyle yayından kaldırdı. Fotoğraf kaldırılınca sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Facebook, tepkiler üzerine fotoğrafı yeniden yayına koydu. Anne McGlathery, "Facebook'ta o kadar çirkin görüntü paylaşılırken benim tatlı oğlumun fotoğrafının neden sorun olduğunu hâlâ anlamış değilim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam Facebook, Burunsuz Bebek Konusunda Geri Adım Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ........: anne çok doğru ve haklı bir yorum yapmış. her türlü saçmalık, edepsizlik, kötülük bütün çıplaklığı ile yazılıyor, çiziliyor, görüntüleniyor herkes ağzı açık takip ediyor, sorun yok da bir bu günya tatlısı mı sorun oldu?hiç de sorun değil nasip edenin farkına varana 28 1 Yanıtla
  • AYLİN: ALLAH YARDIMCISI OLSUN ALLAH IM SEN ONU KORU 27 0 Yanıtla
  • Rahm: Allah şifa versin 25 0 Yanıtla
  • Birdost: ALLAH yardım Etsın 20 0 Yanıtla
  • Emre: ALLAH'IN BİR LÜTFU.. 12 3 Yanıtla
  • NATALİ: BURUN OLMİABİLİR AMA GÖNUL OLMAYANLAR KALIBI OLMAYANLAR ÇOK)İŞTE PROBLEM ORDAN KAYNAKLANİOR 13 0 Yanıtla
  • 1: Sonra???? 3 0 Yanıtla
  • ..............: TEZGAHTAR YAŞAR ben sanırım seni anladım. sen bu kendini bilmez tavrı sırf insanların sabrını ölçmek için sergiliyorsun. yoksa bir insan bu kadar merhametsiz, bu kadar edepsiz, bu kadar şuursuz, bu kadar densiz olmaz. her haberin altında saçma sapan yazıların var. komik olmaya çalışıyorsan bil ki değilsin. gerçekten karakterin buysa o zaman da işin çok zor demektir. 2 1 Yanıtla
  • allahım sen koru: herkeze ibret olsun 1 0 Yanıtla

Advertisement