'Eyyvah Eyvah' Filminin Dvd'si Çıkıyor - Son Dakika
Yaşam

'Eyyvah Eyvah' Filminin Dvd'si Çıkıyor

\'Eyyvah Eyvah\' Filminin Dvd\'si Çıkıyor

KİREÇ DEPOSUNDA TAKTİKLERİ KİM VERDİ? DEMET AKBAĞ NEDEN KUYRUK TAKMAYA RAZI OLDU! Yarın (27 Ağustos Cuma), raflarda yerini alacak EYYVAH EYVAH dvd’si sinemaseverlere, film kadar komik bir “kamera arkası” vadediyor! DEMET AKBAĞ ve ATA DEMİRER'e ÖZGE BORAK ŞAKRAK, SALİH KALYON, BİCAN GÜNALAN, TANJU TUNCEL gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği BKM Film yapımı Eyyvah Eyvah sinema salonlarındaki 2.

26.08.2010 11:18

KİREÇ DEPOSUNDA TAKTİKLERİ KİM VERDİ? DEMET AKBAĞ NEDEN KUYRUK TAKMAYA RAZI OLDU!

Yarın (27 Ağustos Cuma), raflarda yerini alacak EYYVAH EYVAH dvd’si sinemaseverlere, film kadar komik bir “kamera arkası” vadediyor! DEMET AKBAĞ ve ATA DEMİRER'e ÖZGE BORAK ŞAKRAK, SALİH KALYON, BİCAN GÜNALAN, TANJU TUNCEL gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği BKM Film yapımı Eyyvah Eyvah sinema salonlarındaki 2.448.511 seyircinin ardından şimdi de dvdsi ile kahkaha fırtınası estirecek!

Filmin çift diskli dvdsi, kamera arkasında, filmin pekçok sırrını açıklıyor! EYYVAH EYVAH’ın kireç deposunda gerçekleştirilen çatışma sahnesinde neler yaşandı? Yılmaz Erdoğan oyunculara ne anlattı? Saatler süren çekimlerde, oyuncular kireçten nasıl korundu? Bu soruların cevapları ve kahkahalarla izlenecek görüntüleri filmin dvdsinde yer alıyor!

EYYVAH EYVAH’ın en çok gülünen sahnelerinden biri olan Firuzan’ın Horoskop dergisi için çeşitli burçların kılığına girerek poz verdiği sahnenin kamera arkası da neredeyse filmin orjinal sahnelerinden daha komik! Kamera arkası roportajında Demet Akbağ ve Ata Demirer, hem bu sahnelerin neden Amsterdam’da bir otel odasında yazıldığını anlatıyorlar, hem de “ gerekiyorsa kuyruk da takarım” diye Firuzan’ın buna neden razı olduğunu açıklıyorlar!

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam 'Eyyvah Eyvah' Filminin Dvd'si Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement