Çağla ile Yeni Bir Gün'de Bu Sezon da Her Konu Tartışılacak - Son Dakika
Yaşam

Çağla ile Yeni Bir Gün'de Bu Sezon da Her Konu Tartışılacak

Çağla ile Yeni Bir Gün\'de Bu Sezon da Her Konu Tartışılacak

Çağla ile Yeni Bir Gün programında bu sezon da sağlıktan sanata, modadan ev hayatına, iyi yaşamaya dair tüm konular uzman konuklarla tartışılacak. Ünlü modacıların stil tüyoları ve en beğenilen kombinler hakkında önemli bilgiler paylaşılacak. Ayrıca sağlıklı tarifler ve püf noktaları da izleyicilerle paylaşılacak. Sanat ve sinema dünyasından sevilen isimler de keyifli sohbetleriyle programda yer alacak. Çağla ile Yeni Bir Gün, 21 Ağustos Pazartesi günü saat 10.00'da canlı yayınla FOX'ta başlıyor.

19.08.2023 21:57  Güncelleme: 21:58

SAĞLIKTAN SANATA, MODADAN EV HAYATINA, İYİ YAŞAMAYA DAİR TÜM KONULAR BU SEZON DA "ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN"'DE

Başarılı sunucu 'ın bugüne kadar binden fazla konuğu ağırladığı programda bu sezon da merak edilen tüm sorular alanında uzman konuklarla tartışılacak, ünlü modacıların stil tüyolarıyla en beğenilen kombinlere dair önemli bilgiler paylaşılacak, sağlıklı ve en beğenilen tarifler püf noktalarıyla paylaşılacak, sanat ve sinema dünyasından sevilen isimler keyifli sohbetleriyle her sabah FOX ekranlarında olacak.

Provizyon Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "Çağla ile Yeni Bir Gün",yeni bölümleriyle 21 Ağustos Pazartesi saat 10.00 itibarıyla hafta içi her gün canlı yayınla yeniden FOX'ta.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Yaşam Çağla ile Yeni Bir Gün'de Bu Sezon da Her Konu Tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement