Bursa'da köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı - Son Dakika
Yaşam

Bursa'da köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahipli bir köpeğin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki çocuk yaralandı. Olayın ardından çocuk hastaneye kaldırıldı ve tedavi edildikten sonra taburcu edildi. İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri saldırgan köpeği etkisiz hale getirerek merkeze götürdü.

05.07.2023 18:07

Bursa'da köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı

BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesi Akhisar mahallesinde meydana gelen olayda sahipli köpeğin saldırısına uğrayan ailenin 7 yaşındaki çocuğu Umut, yaralandı.

Olay, Akhisar mahallesi 203. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle Bekçika'dan tatile gelerek sokakta oyun oynayan 7 yaşındaki Umut K.'ya başıboş köpek saldırdı. Saldırı sonucu çocuk yüzünden yaralandı. Yaralanan çocuk ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Tedavinin ardından çocuk, taburcu edildi.

Olay yerine İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri sevk edildi. Ekipler saldırgan köpeği iğne ile etkisiz hale getirdiler. Bazı vatandaşlar saldırgan köpeğin sahibinin olduğunu ve merkeze götürülmesini istemedi. Ekipler köpeği, tedavi etmek üzere merkeze götürdü.

Bursa\'da köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bursa'da köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement