Bozüyük Belediyesi Yeni Nikah Salonu Hizmete Girdi - Son Dakika
Yaşam

Bozüyük Belediyesi Yeni Nikah Salonu Hizmete Girdi

Bozüyük Belediyesi Yeni Nikah Salonu Hizmete Girdi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, 4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi'nde yapımı tamamlanan yeni nikah salonunda incelemelerde bulundu. Yeni nikah salonu, modern dizaynı ve estetik görünümü ile vatandaşların beğenisini kazandı.

27.11.2023 10:40  Güncelleme: 10:47

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu 4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi'nde yapımı tamamlanarak hizmete giren Yeni Nikah Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanan yeni nikah salonu 4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi'nde hizmete girdi. Beyaz rengin hakim olduğu yeni ve modern dizaynı, estetik görünümü ile vatandaşların beğenisini kazanan yeni nikah salonunda çiftler 'bir ömür boyu evet' demeye başladı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'da yeni nikah salonundaki son kontrolleri gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Yeni nikah salonun hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu "4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisimizde hizmet verecek olan yeni nikah salonumuzun tüm düzenlemeleri tamamlanarak hizmete girmiştir. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yeni evlenecek çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bozüyük Belediyesi Yeni Nikah Salonu Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement