Başkan Işık: Yoncalı Mesire Alanı, tamamlandığında Kütahya'ya ayrı bir değer katacak - Son Dakika
Yaşam

Başkan Işık: Yoncalı Mesire Alanı, tamamlandığında Kütahya'ya ayrı bir değer katacak

Başkan Işık: Yoncalı Mesire Alanı, tamamlandığında Kütahya\'ya ayrı bir değer katacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yoncalı Mesire Alanı'nda yapılan düzenleme çalışmalarını denetledi. Başkan Işık, 105 bin metrekarelik alanda devam eden çalışmaların tamamlandığında mesire alanının Yoncalı Mahallesi ve şehre değer katacağını belirtti. Yüklenici firma yetkilisi ise mesire alanının 29 Ekim'de hizmete sunulması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

12.09.2023 22:10  Güncelleme: 22:11

Başkan Işık: "Yoncalı Mesire Alanı, tamamlandığında Kütahya'ya ayrı bir değer katacak"

KÜTAHYA - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yoncalı Mesire Alanı'nda yürütülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

105 bin metrekarelik alanda çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Işık, 60 adet kamelya, yürüyüş yolları, spor alanları ve sosyal donatılarla mesire alanının Yoncalı Mahallesine ve şehre değer katacağını belirtti.

"Burasını 29 Ekim'de bitirmeyi planlıyoruz. Alt yapısı devam ediyor. Burası tamamlandığında Kütahyalı vatandaşlarımızın nefes alacağı bir yer olacak. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Yüklenici firma yetkilisi de, mesire alanının 29 Ekim'de hizmete sunulması için gece gündüz çalışmalara devam ettiklerini dile getirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Işık: Yoncalı Mesire Alanı, tamamlandığında Kütahya'ya ayrı bir değer katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement