Ardeşen'de kaybolan kadının arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Yaşam

Ardeşen'de kaybolan kadının arama çalışmaları devam ediyor

Ardeşen\'de kaybolan kadının arama çalışmaları devam ediyor

Rize'nin Ardeşen ilçesinde yaşanan fırtınada kaybolan kadının arama çalışmaları 5. gününde de sürüyor. Sahilde dalgaların getirdiği odunları toplamak isteyen kadın, dalgalar arasında kayboldu. Arama çalışmalarına helikopterler de destek veriyor.

01.12.2023 15:37  Güncelleme: 15:40

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 27 Kasım günü yaşanan fırtınada sahilde dalgaların getirdiği odunları toplamak istediği sırada dalgalar arasında kaybolan kadını arama çalışmaları 5. gününde de sürüyor.

Ardeşen ilçesinde yaşayan Zeynep Bekar (52) derelerin denize getirdiği ve ardından dalgaların sahile vurduğu odunlardan toplamak için deniz kenarına indi. Bir daha geriye dönmeyen Bekar için ailesi endişelenince kayıp ihbarında bulundu. Yapılan ihbarın ardından ekipler arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmaları 5. gününde de aralıksız sürüyor. Kayıp kadının arama çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. Havadan, karadan ve denizden süren arama çalışmalarında kaybolan kadına dair bir iz bulunamadı. Arama çalışmalarına helikopterler de destek verdi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ardeşen'de kaybolan kadının arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement