Ankara'da Walk Inn adlı iş yeri faaliyete başladı - Son Dakika
Yaşam

Ankara'da Walk Inn adlı iş yeri faaliyete başladı

Ankara\'da Walk Inn adlı iş yeri faaliyete başladı

Ankara'da faaliyete başlayan Walk Inn, gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve birbirinden farklı atölyeler ile toplantı ve organizasyon çözümleri sunmak için Beytepe'de açıldı. Şirket, 900 metrekarelik catering hizmetlerine özel mutfak alanıyla 5 kişiden 5 bin kişiye kadar hizmet sunabilme kapasitesine sahip. Walk Inn, Vesperna markası ile dünya mutfağı, kebap ile Türk mutfağı ve Pizza Piccante ile İtalyan mutfağını Ankaralılarla buluşturuyor. Ayrıca işletmede spor yayınları için bir lobi, fırın ve kahve standı da bulunuyor. Toplantı alanları ise farklı metrekarelerde organize edilebiliyor.

23.09.2023 10:40

Ankara'da gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve birbirinden farklı atölyeler, toplantı ve organizasyon çözümleri için tek çatı altında bir iş yeri faaliyete başladı.

Ankara'da faaliyete başlayan Walk Inn, müşterilerine gastronomi, eğlence, eğitim, sanat ve birbirinden farklı atölyeler ile hedefinize uygun toplantı ve organizasyon çözümlerini sunmak için Beytepe'de açıldı. Gastronomi ve organizasyon ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm sunan şirket, 900 metrekarelik catering hizmetlerine özel mutfak alanıyla 5 kişiden 5 bin kişiye kadar hizmet sunabilme kapasitesine sahip. Alanında tecrübeli şeflerle çalışan kurum farklı mutfak deneyimleri ve konseptleri bünyesinde barındırıyor. Farklı markaları bünyesinde barından işletme, Vesperna markası ile Ankaralıları dünya mutfağı ile buluşturuyor, kebap ile Türk mutfağı hizmeti verirken Pizza Piccante ile ise İtalyan mutfağı Ankaralıların beğenisine sunuluyor. İşletmede ayrıca spor yayınları için bir lobi, fırın ve kahve standı hizmet veriyor. Katılımcı sayısına göre farlı metrekarelerde organize edilen toplantı alanları ile etkinlikler düzenlenebiliyor.

Serenas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fethi Gürbüz işletme ile ilgili "Walk Inn farklı bir tada sahip mekan olsun istedik. Dolayısıyla değişik lezzetlerin denenebileceği bir alan halinde yaptık. Vesperna Ankara'da tanınan bir yerdi. Vesperna'yı tekrar burada başlattık. Devamında pizza, ocakbaşı ve fast food sistemini kurduk. Her türlü yiyeceği burada kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Aşağıda hijyene çok değer verdiğimiz bir mutfağımız var. Her türlü ekmek ve tatlı ürünlerini burada kendimiz üretiyoruz. Üst katlarda salonlarımız var. Salonlarımız 500 kişi ile 200 kişi arasında hizmet verebiliyor. Bütün hedefimiz Ankara'ya canlılık katmaktı. Bu amaçla yola çıktık ve inşallah bunu başaracağız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ankara'da Walk Inn adlı iş yeri faaliyete başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement