Ankara'da Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk mezuniyet töreni yapıldı - Son Dakika
Yaşam

Ankara'da Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk mezuniyet töreni yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk mezuniyet töreni düzenlendi. Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim aldığı merkezde 3-4 yaş grubundaki 50 öğrenci, yıl sonu etkinliğinde hünerlerini sergiledi. Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş da katıldı. Programda geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılmış kıyafetleri giyen çocuklar, babalarının Babalar Günü'nü de kutladı.

18.06.2023 16:37  Güncelleme: 16:38

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. Özel gereksinimli ile normal gelişim gösteren ve birlikte eğitim alan 3-4 yaş grubundaki 50 öğrenci, düzenlenen yıl sonu etkinliğinde hünerlerini sergiledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk yıl sonu etkinliği yapıldı. Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim aldığı merkezde 3-4 yaş grubu öğrenciler İngilizce, jimnastik ve dans gösterilerinde hünerlerini sergiledi.

Etkinliğe Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş da katılarak ailelerin heyecanına ortak oldu.

Amaçlarının daha çok çocuğa kaliteli eğitim vermek olduğunu söyleyen ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, düzenlenen etkinliğe ilişkin şunları söyledi:

"Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nin ilk yılını çocuklarımızla başarılı bir şekilde tamamladık. Vicdanlı çocuklar yetiştirme sloganıyla açtığımız bakımevinde 20 özel gereksinimli, 30 normal gelişim gösteren çocuğumuz hep birlikte eğitim gördü. Amacımız daha çok çocuğa kaliteli eğitimi ulaştırmak."

YIL SONU ETKİNLİĞİNDE BABALAR GÜNÜ DE UNUTULMADI

3-4 yaş grubu öğrenciler geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılmış kıyafetleri giyerek yaptıkları defile ile geri dönüşüme dikkat çekti. Çocuklar, özel olarak hazırlanan ve üzerinde 'En iyi baba' yazan sertifika ile hediyelerle babalarının Babalar Günü'nü de kutladı. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı program balon gösterisi ve şarkılarla sona erdi.

Ankara\'da Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi\'nde ilk mezuniyet töreni yapıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Ankara'da Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi'nde ilk mezuniyet töreni yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement