AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan Ziyaretler - Son Dakika
Yaşam

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan Ziyaretler

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı\'ndan Ziyaretler

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce’yi ve İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Muammer Ergaş’ı makamında ziyarette bulundu.

01.02.2018 12:56

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce'yi ve İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Muammer Ergaş'ı makamında ziyarette bulundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce ve İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Muammer Ergaş ziyarette karşılıklı istişarelerde bulundular. Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, "İl Jandarma Alay Komutanımız Albay Hacı Mehmet İnce'yi ve İl Jandarma Alay komutan yardımcısı Albay Muammer Ergaş'ı Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte makamlarında ziyaret ettik. Kendilerine ve ilimizde askerlik yapan tüm askerlerimize işlerinde ve vatan hizmetlerinde kolaylıklar diledik. Komutanlarımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'ndan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement