Adıyaman'da trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin cenazesi Karabük'te defnedildi - Son Dakika
Yaşam

Adıyaman'da trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin cenazesi Karabük'te defnedildi

Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında oğlu, eşi ve kayınvalidesiyle birlikte hayatını kaybeden Sefa Eken'in cenazesi, memleketi Karabük'te defnedildi. Kazada hayatını kaybeden diğer aile fertleri ise Aksaray'da toprağa verildi. Cenaze törenine, Eken'in yakınları, siyasi temsilciler ve vatandaşlar katıldı.

18.08.2023 14:44

Kazada hayatını kaybeden baba toprağa verildi

KARABÜK - Adıyaman'daki trafik kazasında oğlu, eşi ve kayınvalidesiyle birlikte hayatını kaybeden Sefa Eken, memleketi Karabük'te kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Önceki gün Adıyaman- Gölbaşı karayolunun 40. kilometresinde meydana gelen kazada Sefa Eken yönetimindeki 34 LAL 87 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ramazan Çelik'in kullandığı 06 CIR 664 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada sürücü ile birlikte Eren Eken, Cansu Eken ve Cansu Güler hayatını kaybetti. İşlemleri tamamlanan Sefa Eken'in cenazesi memleketi Karabük'e gönderildi. Eken için Yeşil Mahalle Yeşil Camii'nde tören düzenlendi.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eken'in naaşı Küpler Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eken'in eşi ve çocuğu ile kayınvalidesi ise Aksaray'da toprağa verildi.

Törene Eken'in yakınlarının yanı sıra Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, KARDEMİR çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Adıyaman\'da trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin cenazesi Karabük\'te defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Adıyaman'da trafik kazasında hayatını kaybeden ailenin cenazesi Karabük'te defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement