17 Yaşında Öldürülen Dilek Anbar'ın Katili Annesi Çıktı - Son Dakika
Yaşam

17 Yaşında Öldürülen Dilek Anbar'ın Katili Annesi Çıktı

Antalya'da, evlatlık alınan ve anneannesinin "Ben öldürdüm" dediği 17 yaşındaki Dilek'in katili, annesi çıktı. Cinayeti Manavgat İlçe Emniyeti çözdü.

22.03.2015 10:35  Güncelleme: 12:22

2014'ün Temmuz ayında 17 yaşındaki Dilek Anbar evinde ölü bulundu. Cinayetle ilgili ise 83 yaşındaki anneanne Nazmiye Yurtyapan tutuklandı. Polis yürüme zorluğu çeken bir kadının bu cinayeti işleyeceğine inanmadı.

19 AYLIKKEN EVLATLIK ALINMIŞ

Yapılan incelemede Dilek'in 19 aylıkken evlatlık alındığı ortaya çıktı. Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, "Evlatlık alınan bir kız katledildi. Bunun anne babası biziz. Asıl faili bulmak bizim göreviz" diyerek soruşturmayı derinleştirdi. Anne Fatma ve baba Hıdır Anbar takibe alındı.


(Öldürülen Dilek Anbar)

CEZAEVİNDEKİ ANNESİNE "ÜZGÜN DUR" MESAJI YOLLADI

Fatma Anbar cezaevindeki annesine bir yakınıyla, "Anne biraz üzgün dur. Kimse senin yaptığına inanmıyor. Mahkûmlara dikkat et polis olabilir senin ağzından laf alabilirler" diye haber gönderdi. Bu bilgi istihbarat birimlerinden kaçmadı.

ANNE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Adli Tıp'tan gelen raporlar ve yeni elde edilen deliller üzerine Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet şüphelisi olarak anne ve babayı önceki gün gözaltına aldı. Cinayeti anne Fatma Anbar'ın işlediği ortaya çıkması üzerine katil anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYETİ ANNEANNE ÜSTLENMİŞTİ

14 Temmuz 2014 tarihinde evinde ölü bulunan genç kızın cinayetini anneanne Yurtyapan üstlenmişti. Yaşlı kadın ifadesinde, torununun bıçakla saldırdığını, kendisini korumak amacıyla genç kızı ittikten sonra eşarpla boğazını sıkarak öldürdüğünü öne sürmüştü. (Kaynak: Akşam)

17 Yaşında Öldürülen Dilek Anbar\'ın Katili Annesi Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yaşam 17 Yaşında Öldürülen Dilek Anbar'ın Katili Annesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ölen kürt deiil: çok şükür ölen kürt deiil 23 74 Yanıtla
  • ha özgecanın katili ha bu fark kadın erkek: şu kadına yorum yapmak bile insani insanlıktan çikarir 57 2 Yanıtla
  • merve kaymak: İdam geri gelsin 33 3 Yanıtla
  • SAMİ KALE: POLİSİNDE PİSLİĞİN ELİNDEN TUTTUGUNA NE DERSİN. BIRAK YÜRÜMESİN . İYİKİDE CEHENNEM VAR. GİTTİ GÜL GİBİ KİMSESİZ GARİBİM. MAKAMI CENNET OLSUN. 27 0 Yanıtla
  • ALLAHTAN KORKUN BİRAZ:: ALLAHTAN KORKUN BİRAZ: 25 0 Yanıtla
  • ALLAHTAN KORKUN BİRAZ:: ALLAHTAN KORKUN BİRAZ: 24 0 Yanıtla
  • derya: ne cennet ucuz. . ne cehennem lüzumsuz. . kurtul nefsin köleleğinden. . girme mezara nursuz. . . 22 2 Yanıtla
  • vatandas: Erkeğide kadinida ayni ne cins bi milletiz biz Türk milleti müslümanlık lâ fln hiç bi alakamiz yok 15 5 Yanıtla
  • SİMONE: kaç gun önce bir turk yorum yazmıştı kyurd karısını öldurmuştu die bende demiştım turklerde az deillar diee gördunuz mı bence piskolojiden hem kyurtler he turkler ciddi sorunları var 13 7 Yanıtla
  • Azeri : Devlet yuvadan çocuk vermiyor çok katı kural var deniyor ondan sonra Eee nasıl versin Ölüme mi yazıklar olsun cehennem de size yeter bu günah ..! 12 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement