FETÖ'den yargılanan eski futbolcuların davasında yeni karar
Son Dakika Logo
06.03.2023 03:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'den yargılanan eski futbolcuların davasında yeni karar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol yapılanmasına ilişkin Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral ve Ömer Çatkıç'a "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 1 yıl 6 ay 22'şer gün hapis cezası veren mahkeme, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına hükmetti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cenk Kartal Cenk Kartal:
    Hükmün açıklanmasının geri bırakılması zaten yatar vermiyor aksine bir nevi ödül verilmiş hepsine ve yakın zamanda bu davadan kimse kalmaz hepsi çıkar dışarıya 0 0 Yanıtla
  • Nermin Ayav Nermin Ayav:
    1 yıl 6 ayın yatar cezası yok deentimli hiç yok cunki sabikalari temiz ne savcılar var be bu ülkede ya tam ceza kes ya hiç kesme 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement