CHP'nin "Deprem Bölgesindeki Molozların Dökülmesinin Çevreye ve Canlılara Verdiği Zararların Araştırılması" Önerisi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi
Son Dakika Logo
21.03.2023 06:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin "Deprem Bölgesindeki Molozların Dökülmesinin Çevreye ve Canlılara Verdiği Zararların Araştırılması" Önerisi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

CHP’nin “Deprem bölgesindeki molozların dökülmesinin çevreye ve canlılara verdiği zararların araştırılması” önergesi AKP ve MHP’li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, “İnsanın en kutsal hakkı yaşam hakkıdır. Yaşam hakkını ortaya koymanın tek yolu da sağlıklı kentlerimizin yapılmasıdır. Bilimin aklın olmadığı, bilimin ortaya koyduğu değerleri sunmadığımız sürece bu acıları daha çok yaşayacağız” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement