CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Foggo: "Anne Bana Diyor Ki, 'Oğlan Çalışmak İstiyor, Babasının Halini Görüyor.
Son Dakika Logo
17.05.2022 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Foggo: "Anne Bana Diyor Ki, 'Oğlan Çalışmak İstiyor, Babasının Halini Görüyor.

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, “Tanık olduğum ailelerde, çocukların okul bırakma isteği… Evde bütün bu temel ihtiyaçlara yönelik tartışmaların, konuşmaların olması çocuğun kendisini aile içerisinde bir yük olarak görmesi. Anne bana diyor ki, ‘oğlan çalışmak istiyor, babasının halini görüyor ve dayanamıyor’ diyor. Birçok çocuk çalışmaya başladı. Onları durduracak bir mekanizmada yok" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement