2018 genel seçimleri öncesi yaşanan kavgada 4 kişi hayatını kaybetmişti! Gözaltına alınan AK Partili vekilin ağabeyi dahil 4 kişi tutuklandı
Son Dakika Logo
24.04.2022 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 genel seçimleri öncesi yaşanan kavgada 4 kişi hayatını kaybetmişti! Gözaltına alınan AK Partili vekilin ağabeyi dahil 4 kişi tutuklandı

24 Haziran 2018 genel seçimleri öncesi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan kavga nedeniyle 4 kişi yaşamını yitirmişti. Kavgayla ilgili gözaltına alınan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi ve yeğenlerinin de aralarında bulunduğu 11 kişiden 4'ü tutuklanırken 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Enver Koşan Enver Koşan:
    Bu adaletsizlik biraz geç oldu ama iyi oldu?????????? 4 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement