Mısır'da korona hastaları oksijen tüpü yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu
Son Dakika Logo
03.01.2021 02:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da korona hastaları oksijen tüpü yetersizliği nedeniyle hayatını kaybetti! Görüntüler sosyal medyaya damga vurdu

Mısır'ın Şarkiye kentindeki Hüseyniye Pandemi Hastanesi'nde oksijen tüpü yetersizliği nedeniyle koronavirüs hastası 7 kişinin hayatını kaybettiği öne sürüldü. Bakanlık iddiaları yalanlayarak ölü sayısının 4 olduğunu açıklarken; hastanedeki sağlıkçıların yaşadıkları çaresizliğe dair görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yeliz yeliz:
    bizde bulunan bütün oksijen tüplerini hemen gönderelim mısırlı müslüman kardeşlerimize bizim hastaların ne önemi var ki şirinlikte dünya birincisiyiz.dünyada herhangi bir ülkede yaşanan olumsuzlukta ilk adım bizden geliyor. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement