CHP'li Kaya'dan 'Bilge Sitesi' Tahliyelerine Tepki: "O Enkaz Molozlarının Altında Canlarımızın Yattığı Kadar Bu İşte Kusuru Olanlar Yatmadı"
Son Dakika Logo
11.01.2025 06:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Kaya'dan 'Bilge Sitesi' Tahliyelerine Tepki: "O Enkaz Molozlarının Altında Canlarımızın Yattığı Kadar Bu İşte Kusuru Olanlar Yatmadı"

Osmaniye'de 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 105 kişinin yaşamını yitirdiği Bilge Sitesi davasında, 21 yıl hapis cezası alan MHP'li Eski Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ile birlikte iki kişinin tahliye edilmesine tepki gösteren CHP Kadın Kolları Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, kararlığını ifade etti. Kaya, "Maalesef o enkaz molozlarının altında canlarımızın yattığı kadar bu işte kusuru olan taksiri olanlar maalesef o kadar bile yatmadı. Tahliye oldular fakat bunu peşini bırakmayacağız" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement