Ahmet Ercan'dan Antalya'daki 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama
Son Dakika Logo
04.12.2024 03:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Ercan'dan Antalya'daki 4.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Antalya'da meydana gelen 4.6 büyüklüğünde depreme ilişkin açıklama yaptı. Son 4-5 gün içinde iki tane 5'lik deprem olduğunu belirten Ercan, depremlerin Anadolu Yarımadası içinde olmadığını, Afrika ana karasının ya da Kıbrıs ana karasının Anadolu altına dalan dilimi üzerinde meydana geldiğini belirtti. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mehmet Aydaz Mehmet Aydaz:
    YANİ SADECE TEKNİK ÖYLE 5 1 Yanıtla
  • GFB1907OKAN null GFB1907OKAN null:
    Akdeniz'deki Girit fayı hangi levhada Ahmet Bey. En tehlikeli fay Girit Fayidir kırılırsa ne Mersin kalır ne Antalya ne anlatıyorsun sen 1 2 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement