Halk TV'nin eski müdüründen Millet İttifakı'nda kriz yaratacak sözler: CHP'den Akşener'in mitinglerinin yayınlanmaması için telefon aldım
Son Dakika Logo
07.07.2021 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk TV'nin eski müdüründen Millet İttifakı'nda kriz yaratacak sözler: CHP'den Akşener'in mitinglerinin yayınlanmaması için telefon aldım

Halk TV'nin eski genel yayın yönetmeni Şaban Sevinç, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı'nda krize neden olacak açıklamalarda bulundu. Sevinç, "2018 seçimlerinde bir CHP Genel Başkan Yardımcısı tarafından Meral Akşener'in mitinglerini yayınlamamam için arandım" dedi. Sevinç, kendisini arayan kişinin mitinglerin yayınlanmama nedeni olarak ise "CHP'nin oyları İYİ Parti'ye kayıyor" dediğini söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement