İmamoğlu, Cevizlibağ-Yenibosna Metrobüs Hattındaki 'Beyaz Yol'u Deneyimledi: "Tüm Metrobüs Yolunda Bu Konforu Sağlamak İstiyoruz"
Son Dakika Logo
10.10.2022 05:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İmamoğlu, Cevizlibağ-Yenibosna Metrobüs Hattındaki 'Beyaz Yol'u Deneyimledi: "Tüm Metrobüs Yolunda Bu Konforu Sağlamak İstiyoruz"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cevizlibağ-Yenibosna arasında metrobüslerin tonajından kaynaklı bakım isteyen ve çabuk bozulan asfaltın yerine bakım istemeyen ve konforlu yolculuk imkânı sunan gidiş-geliş 15,7 kilometrelik 'Beyaz Yol' uygulamasını test etti. İmamoğlu, “Tüm metrobüs yolunda bu konforu sağlamak istiyoruz. Hem yenilenmiş yolumuz hem yenilenmiş araçlarımızla çok daha güzel, konforlu, keyifli bir yolculuğu bütün İstanbullulara sunmak istiyoruz. Şimdi Cevizlibağ’dan Zincirlikuyu'ya arkadaşlarım bir hazırlık yapıyorlar. Ve dönem içerisinde inşallah bütün metrobüs hatlarını, beton olarak dönüştürerek İstanbullulara hediye etmek istiyoruz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement