Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Kangal'dan Danıştay'ın Maden İhalesiyle İlgili Kararına Tepki: "Bu Madenlerin Peşkeş Çekildiği Ortaya Çıkmıştır"
Son Dakika Logo
27.10.2022 02:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Kangal'dan Danıştay'ın Maden İhalesiyle İlgili Kararına Tepki: "Bu Madenlerin Peşkeş Çekildiği Ortaya Çıkmıştır"

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, Danıştay’ın Elazığ Mermerciler ve Madenciler Derneği’nin açtığı davada idare mahkemesinin Port Madencilik A.Ş.’nin aldığı ihaleyle ilgili verdiği ‘durdurma’ kararını bozmasına ilişkin “Danıştay'ın kararıyla Elazığ'ın menfaatleri rafa kaldırılmıştır... Adil bir rekabet ortamı oluşturulmadan, henüz yüzde 30 rezerv tespit edilerek düşük bir ihale bedeliyle bu madenlerin tabiri caizse peşkeş çekildiği ortaya çıkmıştır ve bu kamuoyu vicdanını derinden yaralamıştır” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement