Akın Gürlek, 4 meslek grubuna videolu mesaj gönderdi
Son Dakika Logo
17.02.2026 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akın Gürlek, 4 meslek grubuna videolu mesaj gönderdi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Adalet Bakanlığı personeline mesaj yollayan Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Hakimlerimizle, savcılarımızla, avukatlarımızla, infaz ve koruma teşkilatımızla büyük bir aileyiz. Bu aileyi yüceltmek, daha güçlü, daha huzurlu ve daha saygın bir yapıya kavuşturmak en önemli sorumluluğumuzdur. Yönetim anlayışımız açık ve nettir. İstişare edeceğiz. Sahaya kulak vereceğiz. Verilere dayalı karar alacağız" ifadelerine yer verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • n5685244 n5685244:
    hakim savcı polis jandarma avukatlarda aynı olmalı parası devlet vermeli. yoksa çok garibanin hakkı ortadan kayboluyor. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement