İzmir'de "Bir Arada Yaşama Sözümüz Var" Paneli Yapıldı. Tunç Soyer: "Bebekten Katil Yaratan Bu Düzeni Sorguluyor ve Mücadele Ediyoruz"
Son Dakika Logo
09.12.2022 06:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de "Bir Arada Yaşama Sözümüz Var" Paneli Yapıldı. Tunç Soyer: "Bebekten Katil Yaratan Bu Düzeni Sorguluyor ve Mücadele Ediyoruz"

İzmir Büyükşehir Belediyesi 10 Aralık İnsan Hakları Günü haftasında nefret söylemi ve ayrımcılığa karşı “Bir Arada Yaşama Sözümüz Var” paneli düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öldürülen gazeteci Hrant Dink’in eşi Rakel Dink’in sözlerini anımsatarak, “Bebekten katil yaratan bu düzeni sorguluyoruz ve mücadele ediyoruz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement