Bakan Kirişci Müjde Olarak Duyurdu, Ancak Kredi Notu Düşük Çiftçiler Ziraat Bankası'nın Gübre ve Mazot Kredisinden Yararlanamadığından Şikayetçi
Son Dakika Logo
04.11.2022 02:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Kirişci Müjde Olarak Duyurdu, Ancak Kredi Notu Düşük Çiftçiler Ziraat Bankası'nın Gübre ve Mazot Kredisinden Yararlanamadığından Şikayetçi

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin “müjde” olarak duyurduğu Ziraat Bankası üzerinden sağlanan mazot ve gübre kredisinden birçok üretici yararlanamadı. Borçlarını ödeyemediği için kara listeye düşen çiftçiler, Ziraat Bankası'nın sistemine girdiklerinde “müşteri kredi risk notu olumsuz” yanıtı ile karşılaştı. Çiftçi Halil Kaya, “Çiftçilerimiz umutlanarak Ziraat Bankası’na gidiyorlar. Kredi notu düşük olduğundan kapıdan geri dönüyorlar” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement